Αξιολογήσεις για Brunchsin’

Ένα διαφορετικό κατάστημα μπραντς στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε κριτικές

Οι παρακάτω κριτικές είναι αξιολογήσεις των χρηστών στη Google

Το μενού του Brunchsin’

Δείτε το εξαιρετικό μενού του Brunch(s)in' με τα ευφυέστατα ονόματα πιάτων

Brunch / Lunch / Drinks

Με ένα μοναδικό τρίπτυχο, το Brunch(s)in' καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για μπραντς, δείπνο, ρόφημα ή ακόμη και για ποτό. Επισκεφτείτε τη σελίδα και περιηγηθείτε στο μοναδικό μενού.

Πιάτα που μας άρεσαν

Διότι πρώτα τρώμε... με τα μάτια!

Λίγα λόγια για το Brunchsin’

Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από το Brunch(s)in' τελικά;

Το Brunch(s)in’ ξεκίνησε το 2021 και έφερε την επανάσταση του brunch στη Θεσσαλονίκη. Δημιούργημα μιας οικογένειας από το Μόντρεαλ, μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο πρωινό και στο brunch, το Brunch(s)in’ έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και της απόλαυσης.

Η οικογένεια πίσω από το Brunch(s)in’ έφερε το πάθος της για τη μαγειρική και την αγάπη της για το ποιοτικό φαγητό στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία τους στην εστίαση με την επιθυμία να προσφέρουν κάτι μοναδικό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εστιατόριο που έχει κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων της πόλης και των επισκεπτών της.

Το Brunch(s)in’ δεν βασίζεται σε κάποιο μυστικό για την επιτυχία του. Αντιθέτως, ακολουθεί απλές αλλά ουσιώδεις αξίες όπως η γενναιοδωρία, η μοναδικότητα, η φρεσκάδα σε κάθε γεύμα και η επιθυμία να φεύγει κάθε πελάτης με ένα μεγάλο χαμόγελο. Όταν μπαίνετε στο χώρο του εστιατορίου, η οικογένεια που το δημιούργησε σας υποδέχεται με το πιο ζεστό της χαμόγελο, προσφέροντάς σας μια εμπειρία που ξεπερνά το απλό γεύμα.

Διατηρεί το όραμα πως το καλό φαγητό έχει τη δύναμη να φέρνει τον κόσμο κοντά, να δημιουργεί αναμνήσεις και να εμπνέει συζητήσεις.

Η ομάδα του Brunch(s)in’ είναι σε συνεχή προσπάθεια εξέλιξης και βελτίωσης, ώστε να προσφέρει πάντα το καλύτερο στους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή για συνεχή βελτίωση αντικατοπτρίζεται σε κάθε πτυχή του εστιατορίου, από την ποιότητα των υλικών μέχρι την εξυπηρέτηση και το περιβάλλον.

Το Brunch(s)in’ δεν είναι απλά ένα εστιατόριο. Είναι μια εμπειρία, ένας χώρος όπου το καλό φαγητό συναντά τη φιλική ατμόσφαιρα και την προσεγμένη εξυπηρέτηση. Αξίζει να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα πιάτα του!

Ο χώρος του Brunch(s)in'

Ας ρίξουμε μια ματιά και εσωτερικά...

Μοναδικά πιάτα και λιχουδιές

Δοκιμάσαμε τα εξαιρετικά πιάτα του Brunch(s)in' και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Οι λόγοι;

52

ΠΙΑΤΑ

Ένα μοναδικό πιάτο για κάθε γούστο

260

ΥΛΙΚΑ

Διαφορετικά, φρέσκα υλικά 

17

ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα και φιλικά!