Vegan Κουζίνα

Βίγκαν Τάκος με μανιτάρια και ντομάτιλο

Βίγκαν Τάκος με μανιτάρια και ντομάτιλο

Βήμα προς βήμα όλη η συνταγή για να μαγειρέψετε Βίγκαν Τάκος με μανιτάρια και ντομάτιλο! Μια εξαιρετική vegan ντοματόσουπα για να γευτείτε όλη την έντονη γεύση της ντομάτας! Καλύτερα να μη ξεφλουδίσετε τις ντομάτες, μιας και υπάρχουν πολλές βιταμίνες και φυτικές ίνες στο δέρμα της ντομάτας! Ο καλύτερος τρόπος να εκτελέσετε αυτή τη συνταγή είναι να χρησιμοποιήσετε μισά μισά και ντοματίνια και κανονικές ολόκληρες ντομάτες!

 

Υλικά που θα χρειαστείτε

15 ντομάτες, ξεφλουδισμένες

2 αποξηραμένες πιπεριές (Χιλής de arbol)

2 κουταλιές φυτικό λάδι

18 ουγκιές μανιτάρια κρεμίνι, κομμένα σε φέτες

1 αλάτι

Τορτίγιες καλαμποκιού

Γαρνιτούρα:

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1

Ρυθμίστε τη σχάρα του φούρνου περίπου 6 ίντσες από την πηγή θερμότητας και προθερμάνετε το ψήσιμο του φούρνου. Ευθυγραμμίστε ένα φύλλο ψησίματος με αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε τις ντομάτες στην κορυφή, κόψτε προς τα πάνω.

Βήμα 2

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι οι ντομάτες να έχουν σκούρο καφέ χρώμα και να καραμελωθούν, περίπου 20 λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς.

Βήμα 3

Φρυγανίστε τις πιπεριές της Χιλής de arbol σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας μία φορά, έως ότου αρχίσει να καστανή ελαφρά σε κηλίδες (μην κάρβουνα), περίπου 3 λεπτά. Μεταφορά σε ένα πιάτο.

Βήμα 4

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ενώ οι ντομάτες κρυώνουν. Προσθέστε μανιτάρια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.

Βήμα 5

Συνδυάστε 3 ντομάτες και τσίλι arbol σε ένα μπλέντερ. ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε τα μανιτάρια στο τηγάνι. Προσθέστε τις υπόλοιπες ντομάτες με τους ψητούς χυμούς από το ταψί. Ανακατέψτε καλά και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια, 5 έως 8 λεπτά. Περίοδος με αλάτι.

Βήμα 6

Ζεστά τορτίγια καλαμποκιού σε ένα τηγάνι. Χωρίστε το μείγμα μανιταριών ανάμεσα στις τορτίγιες και την κορυφή με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και κόλιανδρο.

Καλή όρεξη!

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Ψήσιμο/μαγείρεμα: 30 λεπτά

Μερίδες: 3