Vegan Κουζίνα, Ελληνική Κουζίνα

Καλοκαιρινή σαλάτα με φράουλα, καρπούζι και πεπόνι

Καλοκαιρινή σαλάτα με φράουλα και πεπόνι

Αυθεντικό μεσογειακό-ελληνικό πιάτο για δροσιστική σαλάτα με φράουλα, καρπούζι και πεπόνι. Είναι ιδανική για καλοκαιρινά μπάρμπεκιου, αλλά και μια εύκολη, πολύ γρήγορη και ιδιαίτερα απολαυστική vegan πρόταση!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
2 φλιτζάνια κομματάκια καρπούζι
2 φλιτζάνια κομματάκια πεπονιού
2 φλιτζάνια φρέσκες φράουλες κομμένες στη μέση

Εκτέλεση συνταγής:

Σε ένα μπολ σαλάτας, χτυπήστε μαζί το γιαούρτι λεμονιού, το μέλι και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν και τοποθετήστε απαλά τα κομματάκια καρπουζιού, τα κομματάκια από το πεπόνι και τις φράουλες. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!