Μάνγκο λάσι: Ένα δημοφιλές δροσιστικό ποτό της ινδικής κουζίνας. Μια καλοκαιρινή σπεσιαλιτέ, που την αγαπούν όλοι! Μάνγκο, γιαούρτι και ζάχαρη, δημιουργούν ένα υπέροχο επιδόρπιο ρόφημα, που θα σας καταπλήξει με την υπέροχη γεύση του και την απαλή, κρεμώδη υφή του. Δοκιμάστε το και θα το ερωτευθείτε!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
2 μάνγκο – καθαρισμένα, ξεσποριασμένα και κομμένα σε κύβους
2 κούπες απλό γιαούρτι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι πάγο
Εκτέλεση της συνταγής:
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα μάνγκο, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τον πάγο. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίξτε σε ποτήρια και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!