Σας παρουσιάζουμε αυτή την αυθεντική ρωσική συνταγή για μια υπέροχη πλούσια λαχανόσουπα. Ενα πιάτο απλό, που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η γεύση της είναι φανταστική και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 ½ κιλό κιμά άπαχο μοσχαρίσιο κρέας
1 κονσέρβα (400 γραμμάρια περίπου) ψιλοκομμένες ντομάτες
1 κουτάκι ( 250 γραμμάρια περίπου) σάλτσα ντομάτας
4 κύβοι μοσχαρίσιο μπουγιόν
2 μέτρια καρότα, ψιλοκομμένα
1 καρότο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 λίτρα νερό
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 λάχανο, κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Βάζουμε τον κιμά σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέστε τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, τους κύβους μοσχάρι, τα καρότα, το κρεμμύδι, το ξύδι, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ανακατεύουμε για να μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας. Μόλις πάρει βράση η σούπα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
Ρίξτε άλλο ένα τέταρτο νερό και ξαναβράστε το. Προσθέστε το σκόρδο και το λάχανο. Σιγοβράζουμε για 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Σερβίρετε με κουτάλα σε βαθιά πιάτα.
Καλή όρεξη!