Σας προτείνουμε αυτή την κινέζικη συνταγή για να ετοιμάσετε ένα γνήσιο πιάτο με νουντλς ρυζιού. Χρειάζονται λίγα υλικά, είναι ένα πιάτο που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα και αρέσει σε όλους. Απολαύστε το!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 συσκευασία (250 γραμμάρια) νουντλς αποξηραμένου ρυζιού
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
½ κουταλιά της σούπας σάλτσα τσίλι
Αλάτι και πιπέρι
1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει. Προσθέστε τα νουντλς ρυζιού και αφήστε τα στη φωτιά για 2 έως 3 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente. Μην τα παραβράσετε, αλλιώς θα μαλακώσουν.
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε τα ζυμαρικά και προσθέστε τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα τσίλι, το αλάτι και το πιπέρι. Πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.
Καλή όρεξη!