Δείτε αυτή την ελληνική συνταγή για μπιφτέκια γαλοπούλας με φέτα. Η αλεσμένη γαλοπούλα κάνει ένα υπέροχο μπιφτέκι. Γίνεται ακόμα καλύτερο με φέτα και ελιές Καλαμάτας. Σερβίρετε αυτές τις νόστιμες λιχουδιές με λιαστή ντομάτα και ελληνική πίτα και θα μείνουν όλοι ενθουσιασμένοι!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1/2 κιλό αλεσμένη γαλοπούλα
1 φλιτζάνι τυρί φέτα θρυμματισμένη
½ φλιτζάνι ελιές Καλαμάτας, χωρίς το κουκούτσι και κομμένες σε φέτες
2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την αλεσμένη γαλοπούλα, τη φέτα, τις ελιές, τη ρίγανη και το πιπέρι. Ανακατεύουμε μαζί και πλάθουμε μπιφτεκάκια
Βήμα 3
Λαδώνουμε ελαφρά τη σχάρα. Τοποθετήστε τα μπιφτέκια στη σχάρα. Ψήστε για 10 με 12 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά στα μισά του χρόνου ψησίματος.
Καλή όρεξη!