Ελληνική Κουζίνα

Ντιπ με φέτα

Ντιπ με φέτα

Μεσογειακό ντιπ με φέτα σε 3 απλά βήματα, για να συνοδεύσετε τα πατατάκια σας, τα κριτσινάκια σας με το κρασί σας. Εύκολη συνταγή με άρωμα Ελλάδας! Επίσης μια πολύ καλή πρόταση για τα τραπέζια σας!!!

Υλικα που θα χρειαστειτε:

430γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο

¼ κούπας κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο

1-2 σκελίδες σκόρδο στη πρέσα

¼ κούπας κομμένο μαϊντανό ή βασιλικό

2 κουταλιές του γλυκού πάπρικα

1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας φρέσκος χυμός λεμονιού

½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι

¼ κούπας ελαιόλαδο

2 κούπες φέτα

Εκτελεση συνταγης:

Βάζετε στο multi όλα μαζί τα υλικά εκτός από τη φέτα και τα χτυπάτε για λίγο.

Προσθέτετε τη φέτα και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη πάστα.

Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρετε με κρακεράκια, κριτσίνια, παξιμάδια, ψημένες φέτες ψωμιού, πίτες ή ότι άλλο θέλετε.

Καλή όρεξη!

Πηγή: sintayes.gr