Καταπληκτική ιταλική συνταγή για ένα αυθεντικό πιάτο με τηγανητά σπαράγγια με σκόρδο. Πανεύκολο, γρήγορο, μπορείτε με λίγα υλικά να ετοιμάσετε ένα νοστιμότατο πιάτο που θα σας ενθουσιάσει!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
¼ φλιτζάνι βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κιλό φρέσκα σπαράγγια, κομμένα
Εκτέλεση της συνταγής:
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το σκόρδο στο βούτυρο για ένα λεπτό, αλλά μην το αφήσετε να ροδίσει. Προσθέστε τα σπαράγγια και μαγειρέψτε για 10 λεπτά, γυρίζοντας τα σπαράγγια για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο ψήσιμο.
Καλή όρεξη!