Vegan Κουζίνα

Φασόλια με πικάντικη σάλτσα

Φασόλια με πικάντικη σάλτσα

Για ένα ξεχωριστό βίγκαν γεύμα επιλέξτε αυτή τη συνταγή για φασόλια με πικάντικη σάλτσα. Για εσάς που σας αρέσουν οι καυτερές σος, θα το λατρέψετε! Μπορείτε να το συνδυάσετε και με τορτίγιες ή ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε ως γέμιση. Αλλά και ως συνοδευτικό είναι εξαιρετικό! Αυτό το πιάτο μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο, αλλά στην κατάψυξη. Δεν συστήνεται να προσθέσετε τη σάλτσα αν σκοπεύετε να το κρατήσετε στο ψυγείο για καιρό. Είναι προτιμότερο να την προσθέσετε αφού αποψύξετε το μπολ.

Υλικά που θα χρειαστείτε

1 κονσέρβα μαυρομάτικα μπιζέλια

1 κονσέρβα μαυρομάτικα φασόλια

1 κονσέρβα καλαμπόκι στραγγισμένο

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο πράσινο πιπέρι

1 κονσέρβα τεμαχισμένες πιπεριές jalapeno

1 κονσέρβα ντομάτες, στραγγισμένες

1 φλιτζάνι σάλτσα σαλάτας ιταλικού στιλ

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι σκόρδου

 

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1

Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάστε τα μαυρομάτικα μπιζέλια, τα μαυρομάτικα φασόλια, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά, τις πιπεριές jalapeno και τις ντομάτες. Προσθέστε τη σάλτσα σαλάτας ιταλικού στιλ και το αλάτι σκόρδου. Ανακατέψτε καλά. Καλύψτε και ψύξτε όλη τη νύχτα για να συνδυάσετε τις γεύσεις.

Καλή όρεξη!

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Ψήσιμο/μαγείρεμα: 15 λεπτά

Μερίδες: 12