Μια μοναδική ελληνική συνταγή για τηγανητό ρύζι με κουνουπίδι και κάσιους! Γρήγορη και πεντανόστιμη, αυτή η συνταγή είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
350 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
350 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μπουκίτσες
1 μπολ (200γρ) κάσιους ή όσα θέλετε
2 κουτάλι της σούπας soy sauce
2 κουτάλι της σούπας καστανή ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής:
Βήμα 1
Θρυματτίζουμε το κουνουπίδι και το αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα λίγο ελαιόλαδο. Μόλις κάψει λίγο το λάδι, προσθέτουμε το μοσχάρι και το σοτάρουμε πολύ καλά.
Βήμα 3
Προσθέτουμε το μπρόκολο, ακόμα λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε για περίπου 2-3 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίχνουμε το κουνουπίδι στο τηγάνι, την καστανή ζάχαρη, το soy sauce, το αλάτι και το πιπέρι. Τέλος, προσθέτουμε και τα κάσιους και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά.
Καλή όρεξη!