Ινδική Κουζίνα

Ινδικό ψιλοκομμένο ψάρι με πικάντικα πατατάκια

Φωτίστε τα ψάρια και τα πατατάκια με αυτή τη χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, πικάντικη συνταγή που σίγουρα θα κρατήσει την οικογένεια ευτυχισμένη.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

3 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες (τσιπς)
1 κουταλιά της σούπας πάστα κάρυ
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι, συν επιπλέον για να περιχύσετε
1 μεγάλο ψωμί naan σκόρδο και κόλιανδρο
1 κουταλιά της σούπας κάρυ σε σκόνη
450 γρ φιλέτα λευκού ψαριού βιώσιμα
μπανιέρα raita ή τσάτνεϊ μάνγκο και φέτες λεμονιού, για σερβίρισμα

Εκτέλεση της συνταγής: