Τα κοτόπουλο korma melts είναι ένα νόστιμο σνακ ή ελαφρύ γεύμα, που συνδυάζει τις αγαπημένες γεύσεις της Βρετανικής και της Ινδικής κουζίνας. Προσθέστε μια φρέσκια γεύση στο στήθος κοτόπουλου με αυτή την κρεμώδη επικάλυψη ινδικής έμπνευσης και σερβίρετε με ρύζι και σαλάτα για ένα όμορφο οικογενειακό δείπνο.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα
180 γρ τυρί κρέμα με πλήρες λίπος
2 κουταλιές της σούπας ήπια πικάντικη πάστα κορμά
1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο, συν επιπλέον για σερβίρισμα
χυμός από 0,5 λεμόνι
1 κόκκινο τσίλι, ξεσποριασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
ρύζι και σαλάτα, ή πατάτες και λαχανικά, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση της συνταγής:
ΒΗΜΑ 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C και στρώνουμε το κοτόπουλο σε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος. Χτυπάμε το τυρί, τον πολτό κορμά και τη 1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο μαζί με τον μισό χυμό λεμονιού. Ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυμό πάνω από το κοτόπουλο και απλώνουμε από πάνω το μείγμα κάρυ. Σκορπίζουμε από πάνω το τσίλι και ψήνουμε για 15 λεπτά.
ΒΗΜΑ 2
Βγάζετε από το φούρνο, προσθέτετε τις ντομάτες στο ταψί και αφήνετε να ψηθούν για άλλα 10 λεπτά. Πασπαλίστε με περισσότερο κόλιανδρο και σερβίρετε με ρύζι και σαλάτα ή πατάτες και λαχανικά.
Καλή όρεξη!