Ελληνική κολοκυθοσαλάτα: Δοκιμάστε μια πανεύκολη συνταγή της ελληνικής κουζίνας για να φτιάξετε μια δροσιστική και απολαυστική κολοκυθοσαλάτα. Ενα απλό πιάτο, που συνδυάζει τέλεια αγγούρι, φέτα, ελιές με λιαστή ντομάτα και ψιλοκομμένο κολοκυθάκι. Ενα πιάτο τόσο εύκολο και γρήγορο, αλλά και τόσο υπέροχο και απολαυστικό!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
½ αγγούρι
60 γραμμάρια φέτα
200 γραμμάρια ελιές με λιαστή ντομάτα
1 συσκευασία (250 γραμμάρια) έτοιμα κολοκυθάκια, σε ψιλοκομμένες λωρίδες
Εκτέλεση της συν ταγής:
Βήμα 1
Κόβουμε το αγγούρι διαγώνια σε φέτες και θρυμματίζουμε τη φέτα. Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγο καρύκευμα και μετά μοιράστε τα στα πιάτα. Σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!