Vegan Totchos

Vegan Totchos

Vegan Totchos

Το Vegan Totchos είναι ένα βίγκαν πιάτο που ενθουσιάζει κάθε vegan! Aν λατρεύετε τα tots και αγαπάτε τα nachos και χρειάζεστε μια νέα vegan συνταγή… τότε τα Vegan totchos είναι για εσάς! Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε toppings με φρέσκα ή κονσερβοποιημένα πράσινα τσίλι ή jalapenos, πράσινα κρεμμύδια σε φέτες, φρέσκο κόλιαντρο ή/και καυτερή σάλτσα.

 

Υλικά που θα χρειαστείτε

1 μερίδα σπρέι μαγειρέματος ελαιολάδου

1 πακέτο vegan βόειο κρέας crumbles (όπως το Trader Joe’s Beef-less Ground Beef®)

1 φλιτζάνι πράσινη σάλσα

1 κονσέρβα τεμαχισμένες μαύρες ελιές, στραγγισμένες

1 πακέτο κατεψυγμένες πατάτες φούρνου

1 πακέτο τεμαχισμένο βίγκαν τυρί

1 φλιτζάνι ξινή κρέμα βίγκαν (όπως Tofutti®)

 

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 425 βαθμούς F (220 βαθμούς C).

 

Βήμα 2

Ψεκάστε ένα τηγάνι με σπρέι μαγειρέματος και προσθέστε τα vegan crumbles. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να θερμανθεί και να σπάσει ομοιόμορφα, περίπου 5 λεπτά. Ανακατέψτε τη σάλσα και τις μαύρες ελιές. Αφαιρέστε από τη φωτιά και καλύψτε το για να διατηρηθεί ζεστό.

 

Βήμα 3

Απλώστε τις πατάτες φούρνου σε ένα ταψί.

 

Βήμα 4

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Αναποδογυρίστε. Ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά, περίπου για ακόμα 10 λεπτά.

 

Βήμα 5

Μεταφέρετε τις πατάτες φούρνου σε ένα ρηχό, ασφαλές πιάτο φούρνου. Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα crumbles-salsa. Πασπαλίζουμε με vegan τυρί από πάνω.

 

Βήμα 6

Ρυθμίστε τη σχάρα του φούρνου. Να βρίσκεται περίπου 15 εκατοστά πιο κάτω από την οροφή ( πηγή θερμότητας) και προθερμάνετε τον φούρνο.

 

Βήμα 7

Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο. Ψήστε, παρακολουθώντας προσεκτικά για να μην κάψετε το φαγητό. Μέχρι να λιώσει το τυρί vegan, περίπου 3 λεπτά.

 

Βήμα 8

Προσθέστε τη βίγκαν κρέμα για topping και είσαστε έτοιμοι!

 

 

 

Καλή όρεξη!

 

 

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Ψήσιμο/μαγείρεμα: 28 λεπτά

Μερίδες: 10

 

 

Πηγή:

allrecipes.com

 

 

 

Βρείτε εδώ εφημερεύοντα φαρμακεία

Related Posts

Leave a comment