Μια απλή γερμανική συνταγή. Ένα απολαυστικό και χορταστικό πιάτο με γευστικό μοσχαρίσιο κιμά, λουκάνικο, μπέικον και σάλτσα ντομάτας μαγειρεμένα με σπαγγέτι. Ο συνδυασμός κιμά, λουκάνικου και μπέικον δίνει την ευχάριστα γεμάτη γεύση του, που συμπληρώνεται ιδανικά με τα σπαγγέτι και την σάλτσα. Ενα εντυπωσιακό πιάτο που θα το λατρέψουν όλοι!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1/2 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
120 γραμμάρια ιταλικό λουκάνικο
6 φέτες μπέικον
1 κουτάκι (420 γραμμάρια) σάλτσα ντομάτας
1 κονσέρβα (800 γραμμάρια) ντομάτες
⅓ φλιτζάνι ζάχαρη
350 γραμμάρια σπαγγέτι
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ροδίζουμε τον κιμά μέχρι να μην φαίνεται ροζ. Στραγγίζουμε και βγάζουμε από το τηγάνι. Βάζουμε το λουκάνικο στο τηγάνι μέχρι να ψηθεί.
Βήμα 2
Ρίξτε στο τηγάνι με το λουκάνικο: μοσχάρι, μπέικον, σάλτσα ντομάτας, ντομάτες και ζάχαρη. Σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.
Βήμα 3
Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέστε τα ζυμαρικά σπαγγέτι και μαγειρέψτε για 8 έως 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν αλντέντε.
Βήμα 4
Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
Βήμα 5
Ανακατεύουμε τα μαγειρεμένα μακαρόνια με το μείγμα ντομάτας-κρέατος. Ρίχνουμε σε ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Καλή όρεξη!