Δοκιμάστε αυτή την γερμανική συνταγή για καπνιστό λουκάνικο kielbasa με λάχανο. Από τα πιο αγαπημένα πιάτα της γερμανικής κουζίνας, αυτή η απόλαυση του Octoberfest είναι απλή στην παρασκευή της και τόσο νόστιμη! Απολαύστε την!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
1 λάχανο σαβαγιάρ, τριμμένο
1 κουτί (420 γραμμάρια) πατάτες κομμένες σε φέτες
750 γραμμάρια καπνιστό λουκάνικο kielbasa
3 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
½ φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Σοτάρουμε τη μαργαρίνη και τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Βήμα 2
Βάλτε το λάχανο και τις πατάτες στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί το λάχανο. Βάζουμε στο τηγάνι το λουκάνικο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Τηγανίστε με σκεπασμένο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να ψηθεί. Ρίχνουμε το νερό στο τηγάνι και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!