Μια καταπληκτική μεξικάνικη συνταγή για σεβίτσε με γαρίδες. Εύκολο και πεντανόστιμο μεξικάνικο πιάτο, που θα προσθέσει μια υπέροχη και πολύ ιδιαίτερη γεύση στο γεύμα σας, χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο για την προετοιμασία του. Απολαύστε το!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Χυμό από 5 μεγάλα λεμόνια
1 κιλό γαρίδες jumbo, ξεφλουδισμένες
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
μείγμα χυμού ντομάτας και αχιβάδας
2 λευκά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 αγγούρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
3 φρέσκες πιπεριές χαλαπένιο, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
1 ματσάκι ραπανάκια, κομμένα σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
τσιπς τορτίγιας
Εκτέλεση συνταγής:
Βήμα 1
Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ (Μπορείτε είτε να χοντροκόψετε τις γαρίδες είτε να τις αφήσετε ολόκληρες, ανάλογα με την προτίμησή σας.) Προσθέστε το λεμόνι, σκεπάζοντας τις γαρίδες εντελώς. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 2
Προσθέστε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, το αγγούρι, τα ραπανάκια και το σκόρδο. Προσθέστε σταδιακά τον κόλιαντρο και τις πιπεριές χαλαπένιο. Ανακατέψτε τους χυμούς ντομάτας και αχιβάδας. Σκεπάζουμε, και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σερβίρετέ το παγωμένο με τσιπς τορτίγιας.
Καλή όρεξη!