Ιταλική Κουζίνα

Ιταλική πατατόσουπα με λουκάνικα

Ιταλική πατατόσουπα με λουκάνικα

Αυτή η Ιταλική πατατόσουπα με λουκάνικα συνδυάζει μοναδικές γεύσεις για να δημιουργήσει μια πλούσια, νόστιμη σούπα! Μια εκπληκτική ιταλική συνταγή για μια πεντανόστιμη σούπα που θα εκτιμήσει και ο πιο απαιτητικός! Σερβίρετε αμέσως μετά το μαγείρεμα αυτό το ιταλικό πιάτο.

Υλικά που θα χρειαστείτε

½ κιλό ιταλικό χοιρινό, ωμό

¾ φλιτζανιού κρεμμύδια, ωμά

1 φέτα μπέικον παγκέτας, ωμό

1 ¼ κουταλάκια του γλυκού σκόρδο, ωμό

1 κύβος ζωμού κοτόπουλου

4 φλιτζάνια νερό

2 μεσαίες πατάτες

2 φλιτζάνια κέιλ (λαχανίδα), ωμό

⅓ φλιτζανιού κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς C.

Βήμα 2

Τοποθετήστε τα λουκάνικα σε ένα ταψί και ψήστε τα για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν όσο επιθυμείτε. Κόψτε κάθε λουκάνικο στη μέση κατά μήκος, και στη συνέχεια σε φέτες 2,5 εκατοστών. Αφήστε τα στην άκρη.

Βήμα 3

Σε μια κατσαρόλα 4 λίτρων, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το μπέϊκον για 10 λεπτά ή έως ότου τα κρεμμύδια είναι σχεδόν ημιδιαφανή. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα ακόμη λεπτό. Προσθέστε το κρέας, το νερό και τις πατάτες και σιγοβράστε για 15 λεπτά. Προσθέστε το λάχανο, την κρέμα και το διατηρημένο λουκάνικο, σιγοβράστε για 5 ακόμη λεπτά.

Καλή όρεξη!

Προετοιμασία: 40 λεπτά

Ψήσιμο/μαγείρεμα: 30 λεπτά

Μερίδες: 7

Στοιχεία για τη διατροφή

Ανά μερίδα:

347,5 θερμίδες; 12,1 g πρωτεΐνης; 15,3 g υδατάνθρακες. 67,6 mg χοληστερόλης; 689 mg νατρίου.


Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, τότε πρέπει να δείτε και αυτή τη συνταγή για πένες με κοτόπουλο και πέστο!