Δείτε αυτή την ινδική συνταγή για να ετοιμάσετε ένα πικάντικο ντρέσσινγκ γιαουρτιού. Ενα νόστιμο, συνοδευτικό πιάτο με κρεμώδες ντρέσσινγκ με λίγα μπαχαρικά. Οπως θα δείτε, γίνεται με πολύ λίγα υλικά που τα βρίσκετε παντού, και ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος. Είναι δροσιστικό και πεντανόστιμο. Απολαύστε το!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1 πρέζα τριμμένο κύμινο
½ φλιτζάνι απλό γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα τσίλι
Εκτέλεση της συνταγής:
Σε ένα μικρό μπολ σερβιρίσματος, ανακατεύουμε μαζί τον κόλιανδρο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο, το γιαούρτι και τη σάλτσα τσίλι. Κρυώστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Καλή όρεξη!