Δοκιμάστε αυτή τη μοναδική συνταγή για σοκολατάκια bounty με άρωμα τριαντάφυλλου! Είναι μια vegan και ταυτόχρονα νηστίσιμη συνταγή που θα σας ξετρελάνει!
Υλικά που θα χρειαστείτε
1 1/2 με 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο καρύδας
2-4 κουτ. της σουπας Ροδόνερο **
1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό από παντζάρι
125γρ κουβερτούρα
Ροδοπέταλα για επικάλυψη!
Εκτέλεση συνταγής
Βήμα 1
Σ’ ένα μίξερ, προσθέτουμε καρύδα, σιρόπι σφενδάμου, βούτυρο καρύδας, 2 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο και χυμό παντζαριού και χτυπήστε μέχρι να μην κολλάει στο τοίχωμα του μίξερ.
Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο ροδόνερο αν θέλετε, 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά.
Βήμα 2
Φτιάχνουμε τα bounty σε μικρά μπαλάκια (2 κουταλιές της σούπας υλικό κάθε μπαλάκι) και τα συμπιεζουμε για να μη διαλύεται το μείγμα!
Τοποθετούμε τα σοκολατακια μας σε ενα ταψάκι η μεγάλο τάπερ και για 30 λεπτά τα βάζουμε στο ψυγείο!
Βήμα 3
Λιώνουμε σε Bain-Marie (Μπεν-μαρι) τη σοκολάτα μας και ρίχνουμε ένα ένα μέσα τα bounty ώστε να επικαλυφθούνε πολύ καλά! Ρίξτε ενα bounty κάθε φορά, στη λιωμένη σοκολάτα.
Βήμα 4
Τοποθετούμε ξανά στο σκεύος μας τα bounty και τα διακοσμούμε με ινδοκαρυδο και αποξηραμένα ροδοπέταλα!
Τοποθετήστε στο ψυγείο μεχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα (περίπου 1 ώρα)
Απολαύστε τα !!!
Φυλάσσετε στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες
Καλή όρεξη!
Προετοιμασία: 10-15 λεπτά
Ψυγείο/μαγείρεμα: 90 λεπτά