Σοκολατάκια bounty με άρωμα τριαντάφυλλου

Σοκολατάκια bounty με άρωμα τριαντάφυλλου

Σοκολατάκια bounty με άρωμα τριαντάφυλλου

Δοκιμάστε αυτή τη μοναδική συνταγή για σοκολατάκια bounty με άρωμα τριαντάφυλλου! Είναι μια vegan και ταυτόχρονα νηστίσιμη συνταγή που θα σας ξετρελάνει!

Υλικά που θα χρειαστείτε

1 1/2 με 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα

2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο καρύδας

2-4 κουτ. της σουπας Ροδόνερο **

1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό από παντζάρι

125γρ κουβερτούρα

Ροδοπέταλα για επικάλυψη!

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1

Σ’ ένα μίξερ, προσθέτουμε καρύδα, σιρόπι σφενδάμου, βούτυρο καρύδας, 2 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο και χυμό παντζαριού και χτυπήστε μέχρι να μην κολλάει στο τοίχωμα του μίξερ.

Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο ροδόνερο αν θέλετε, 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά.

Βήμα 2

Φτιάχνουμε  τα bounty σε μικρά μπαλάκια (2 κουταλιές της σούπας υλικό κάθε μπαλάκι) και τα συμπιεζουμε για να μη διαλύεται το μείγμα!

Τοποθετούμε  τα σοκολατακια μας σε ενα ταψάκι η μεγάλο τάπερ και για 30 λεπτά τα βάζουμε στο ψυγείο!

Βήμα 3

Λιώνουμε σε Bain-Marie (Μπεν-μαρι) τη σοκολάτα μας και ρίχνουμε ένα ένα μέσα τα bounty ώστε να επικαλυφθούνε πολύ καλά! Ρίξτε ενα bounty κάθε φορά, στη λιωμένη σοκολάτα.

Βήμα 4

Τοποθετούμε ξανά στο σκεύος μας τα bounty και τα διακοσμούμε με ινδοκαρυδο και αποξηραμένα ροδοπέταλα!

Τοποθετήστε στο ψυγείο μεχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα (περίπου 1 ώρα)

Απολαύστε τα !!!

Φυλάσσετε στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες

Καλή όρεξη!

Προετοιμασία: 10-15 λεπτά

Ψυγείο/μαγείρεμα: 90 λεπτά

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα αποξηραμένα ροδοπέταλα απευθείας από εδώ:
 
 
Σοκολατάκια bounty με άρωμα τριαντάφυλλου
 
 

Related Posts

Leave a comment