Μια ιδιαίτερη ινδική συνταγή, για ένα vegan πιάτο λαχανικών, μαγειρεμένα σε χαμηλή φωτιά για πολλή ώρα. Αυτή η υπέροχα αρωματική χορτοφαγική συνταγή με κάρυ γίνεται εύκολα χωρίς μεγάλη προετοιμασία και είναι ιδανική για ένα βραδινό γεύμα. Δοκιμάστε την και απολαύστε την!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουνουπίδι, ψιλοκομμένο
1 ½ φλιτζάνι αρακά
3 πατάτες, ψιλοκομμένες
3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι νερό
1 ½ κουταλάκι του γλυκο τριμμένο κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ
¾ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμάς
½ κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Βάλτε το κουνουπίδι, τον αρακά, τις πατάτες, τις ντομάτες, το νερό, το κύμινο, τη σκόνη κάρυ, τον κουρκουμά και τη σκόνη τσίλι σε ένα slow cooker.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 5 έως 6 ώρες.
Καλή όρεξη!