Γερμανική Κουζίνα

Σνίτσελ

Σνίτσελ

Μια υπέροχη γερμανική συνταγή σνίτσελ. Ψημένο και τηγανισμένο χοιρινό κρέας σε κύβους με μανιτάρια και σάλτσα πάνω από ένα στρώμα με νουντλς. Σερβίρετε με μια σαλάτα και ένα κομμάτι χοντρό ψωμί.

Υλικά που θα χρειαστείτε!

2 κιλά χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
λάδι για τηγάνισμα
2 αυγά χτυπημένα
ψίχα ψωμιού
30 γραμμάρια μείγμα σάλτσας μανιταριών
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια, χοντροκομμένα
1/2 κιλό νούντλς με αβγά

Εκτέλεση της συνταγής:

Βήμα 1
Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτές φέτες

Βήμα 2
Ζεσταίνουμε λάδι σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Βουτάμε το χοιρινό στο αυγό, μετά στην ψίχα ψωμιού και το βάζουμε σε καυτό λάδι. Μαγειρέψτε, γυρίζοντάς το, μέχρι να ροδίσει.

Βήμα 3
Ετοιμάστε το μείγμα σάλτσας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέστε τα μανιτάρια.

Βήμα 4
Εν τω μεταξύ, βράστε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό. Προσθέστε τα νουντλς αυγών και μαγειρέψτε τα μέχρι να γίνουν al dente, περίπου 8 με 10 λεπτά. Στραγγίστε.

Βήμα 5
Σερβίρετε το χοιρινό πάνω από τα νούντλς και περιχύνετε με σάλτσα.

Καλή όρεξη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *