Εύκολη ινδική σαλάτα καρότου: Μια απλή συνταγή της ινδικής κουζίνας για να ετοιμάσετε σε χρόνο μηδέν μια εύκολη κρύα σαλάτα καρότου. Ισως η πιο εύκολη και γρήγορη σαλάτα που φτιάξατε ποτέ, που όμως δεν είναι πρόχειρη, αλλά η η γεύση της θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Μπορεί να σταθεί από μόνη της σαν ένα γεύμα για τους φίλους της vegan διατροφής. Δοκιμάστε την και απολαύστε την!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
2 κούπες καρότα τριμμένα
½ φλιτζάνι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φιστίκια
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κλωναράκια κόλιανδρο, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Ρίξτε τα καρότα, τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τα θρυμματισμένα φιστίκια μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2
Προσθέστε το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το αλάτι στο μείγμα καρότου.
Βήμα 3
Αφήνουμε στην άκρη αρκετή ώρα, ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη, περίπου για 10 λεπτά.
Βήμα 4
Γαρνίρουμε με κόλιαντρο για να σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!