Ελληνική Κουζίνα

Κεφτέδες με κιμά γαλοπούλας και αρωματικά βότανα

Κεφτέδες με κιμά γαλοπούλας και αρωματικά βότανα

Δοκιμάστε αυτή την ελληνική συνταγή για να φτιάξτε κεφτέδες με κιμά γαλοπούλας και αρωματικά βότανα. Ισως η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα υγιεινό finger food για πάρτι, ή ως ένα γρήγορο σνακ πρωτεΐνης για το χέρι. Αυτά τα λαχταριστά κεφτεδάκια έχουν υπέροχη γεύση, φανταστικά αρώματα των αρωματικών βοτάνων και γίνονται ανάρπαστα!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
2 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κάρδαμο
Σάλτσα ντομάτας για σερβίρισμα

Εκτέλεση της συνταγής:

Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά
Βήμα 2
Πλάθουμε το μείγμα γαλοπούλας σε κεφτέδες και τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά
Βήμα 3
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι ελαφρά λαδωμένο σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε τους κεφτέδες γαλοπούλας σε παρτίδες για περίπου για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν
Βήμα 4
Σερβίρουμε με σάλτσα ντομάτας

Καλή όρεξη!