Αυτή η συνταγή της βραζιλιάνικης κουζίνας θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε μια υπέροχη σάλσα ντομάτας και πιπεριάς με πάπρικα. Μια σάλσα, που γίνεται πανεύκολα σε χρόνο μηδέν και χωρίς να αναστατώσετε την κουζίνας σας, φινιρισμένη με ήπια γλυκιά πάπρικα, αποτελεί εξαιρετικό συνοδευτικό για ψητό κρέας και ψάρι. Δοκιμάστε την και απολαύστε την!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
1 μικρό πακέτο κόλιανδρο
125 γραμμάρια ντοματίνια
½ κόκκινη πιπεριά, ξεσποριασμένη
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
1 ½ κουταλάκι του γλυκού ήπια γλυκιά πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να ψιλοκοπούν, αλλά όχι πολύ. Ρίξτε τα σε ένα μπολ σερβιρίσματος και προσθέστε καρυκεύματα και μια πρέζα ζάχαρη.
Καλή όρεξη!