Ινδική Κουζίνα

Ινδική γαλοπούλα με σπανάκι και πατάτες

Ινδική γαλοπούλα με σπανάκι και πατάτες

Δοκιμάστε αυτή την αυθεντική συνταγή της ινδικής κουζίνας και ετοιμάστε ένα παραδοσιακό πιάτο με γαλοπούλα με σπανάκι και πατάτες. Η πάστα κάρυ δίνει σε αυτό το πιάτο γαλοπούλας και λαχανικών την πικάντικη πινελιά και ο ζωμός κοτόπουλου χαρίζει την υπέροχη υφή του. Ενα γνήσιο ασιατικό πιάτο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

450 γραμμάρια μικρές πατάτες, κομμένες στη μέση
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
450 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
5 κουταλιές της σούπας πικάντικη πάστα κάρυ
1 συσκευασία (400 γραμμάρια) ντομάτα ψιλοκομμένη
300 ml ζωμός κοτόπουλου
1 σακουλάκι (150 γραμμάρια) baby σπανάκι

Εκτέλεση της συνταγής:

Βήμα 1
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε το φυτικό λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 5-6 λεπτά. Προσθέστε τις σκελίδες σκόρδο και τον κιμά γαλοπούλας και μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά. Ρίξτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ακόμη 1 λεπτό. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το ζωμό κοτόπουλου, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τις πατάτες και το baby σπανάκι και ζεσταίνουμε για 3-4 λεπτά. Σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!