Vegan Κουζίνα

Βίγκαν αβοκάντο τοστ

Βίγκαν αβοκάντο τοστ

Το βίγκαν αβοκάντο τοστ είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για ένα γρήγορο και θρεπτικό πρωινό ή σνακ. Αυτή η βίγκαν συνταγή απαιτεί λίγα υλικά και είναι εύκολη στην προετοιμασία. Το αβοκάντο, το κρεμμύδι και η καυτερή πιπεριά δίνουν μια πλούσια γεύση και παρέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά. Αυτό το τοστ είναι βίγκαν και χωρίς γλουτένη, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όλους. Σερβίρετε το με ένα φρέσκο χυμό, καφέ ή τσάι και απολαύστε το ως ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα.

Υλικά συνταγής

2 φέτες ψωμί βρώμης
1 αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μικρό κομμάτι καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένο
1 μικρό κομμάτι λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Βήμα 1

Ξεκινήστε κόβοντας το αβοκάντο στη μέση, αφαιρέστε το κουκούτσι και το καρπό του αβοκάντο από τη φλούδα. Στη συνέχεια, βάλτε το αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε το κρεμμύδι, την καυτερή πιπεριά, το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 2

Ψήστε τις φέτες ψωμί στη τοστιέρα για 2-3 λεπτά, μέχρι να γίνουν χρυσές και τραγανές. Απλώστε το μείγμα αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού και σερβίρετε αμέσως.


Αυτό το βίγκαν αβοκάντο τοστ είναι ένα υγιεινό και εύκολο πρωινό ή σνακ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Καλή όρεξη!