Φρέσκα γλειφιτζούρια πορτοκαλιού: Μια ξεχωριστή συνταγή της γαλλικής κουζίνας για να ετοιμάσετε πανεύκολα μια δροσιστική λιχουδιά. Χρησιμοποιήστε ολόκληρο το πορτοκάλι για αυτά τα γλειφιτζούρια, και όχι μόνο τον χυμό, και με την προσθήκη φρέσκου αχλαδιού θα πάρετε επιπλέον θρεπτικά συστατικά. Μια υπέροχη υγιεινή απόλαυση για το καλοκαίρι.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
3 πορτοκάλια
2 αχλάδια, καθαρισμένα και ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση της συνταγής:
ΒΗΜΑ 1
Τρίψτε ¼ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα από ένα από τα πορτοκάλια, στη συνέχεια ξεφλουδίστε τα, ψιλοκόψτε τη σάρκα και βάλτε σε ένα μπολ (ή μπλέντερ) με το ξύσμα και τα αχλάδια. Χτυπήστε μέχρι να γίνει όσο πιο λείο μπορείτε, μετά ρίξτε τα σε θήκες για γλειφιτζούρι, βάλτε μέσα ξυλαράκια και καταψύξτε τα μέχρι να στερεοποιηθούν.
Καλή όρεξη!