Ινδική Κουζίνα

Ινδική αγγουροσαλάτα

Ινδική αγγουροσαλάτα

Ινδική αγγουροσαλάτα: Μια εύκολη και ιδιαίτερα απλή συνταγή της ινδικής κουζίνας, για να ετοιμάσετε σε ελάχιστα λεπτά μια υπέροχη και δροσιστική σαλάτα. Ενα συνοδευτικό πιάτο, αρωματισμένο με σπόρους μουστάρδας, που είναι ιδανικό για να μετριάσετε τις συνήθως πολύ καυτερές γεύσεις που είναι πολύ διαδεδομένες στα ινδικά γεύματα. Δοκιμάστε την και δροσιστείτε!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 αγγουράκι
1 κουταλιά της σούπας μαύρους ή καφέ σπόρους από σινάπι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση της συνταγής:

Βήμα 1
Κόψτε το αγγούρι κατά μήκος, στη συνέχεια αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε σε φέτες. Προσθέτουμε τους σπόρους μουστάρδας, το ξύδι, τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε. Ετοιμη.

Καλή όρεξη!