Δείτε αυτή την κορυφαία συνταγή της ινδικής κουζίνας και ετοιμάστε εκπληκτικά σάντουιτς με κοτόπουλο coronation με ψωμάκια naan και σαλάτα. Ενας νόστιμος συνδυασμός από ινδικά ψωμάκια naan με ψιλοκομμένο κρέας, φρουτώδη ήπια σάλτσα κάρυ και μια σαλάτα καρότου και λάχανου. Γίνεται απίστευτα εύκολα και γρήγορα, ενώ η γεύση του θα σας αφήσει άναυδους!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 έτοιμο ψητό κοτόπουλο, περίπου 950 γραμμάρια
2 συσκευασίες των 4 τεμ. ινδικά ψωμάκια νααν με κόλιανδρο και σκόρδο
Για τη σάλτσα coronation :
150 ml γιαούρτι
150 ml ελαφριά μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας ήπια πικάντικη σκόνη κάρυ
4 κουταλιές της σούπας τσάτνεϊ μάνγκο
1 μικρό ματσάκι κόλιανδρο, χοντροκομμένο, συν επιπλέον για σερβίρισμα
Για τη σαλάτα:
2 μεγάλα καρότα, τριμμένα
1 κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας σπόρους μαύρης μουστάρδας
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Ψιλοκόβουμε το κρέας από το κοτόπουλο και το αφήνουμε στην άκρη. Για να φτιάξετε τη σάλτσα, ανακατέψτε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη σκόνη κάρυ, το τσάτνεϊ και λίγο καρύκευμα με τον μισό κόλιανδρο. Ρίξτε τα μέσα στο κοτόπουλο.
Βήμα 2
Για να φτιάξετε τη σαλάτα, ανακατέψτε τα καρότα, το λάχανο και τους σπόρους μουστάρδας σε ένα μεγάλο μπολ με τον υπόλοιπο κόλιανδρο και μετά αλατοπιπερώστε.
Βήμα 3
Ζεσταίνουμε τα ψωμιά naan στην τοστιέρα. Υπολογίζουμε 2 ψωμάκια ανά άτομο και ρίχνουμε από πάνω λίγη σαλάτα και μετά το μείγμα κοτόπουλου. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κόλιανδρο, με επιπλέον σαλάτα στο πλάι.
Καλή όρεξη!