Μπείτε σε ιαπωνική διάθεση ετοιμάζοντας με αυτή την ιαπωνική συνταγή μια υπέροχη λαχανοσαλάτα chuka-fu. Μια εύκολη συνταγή, με έτοιμο ψιλοκομμένο λάχανο και πάστα miso, που είναι μια ιαπωνική πάστα από ζυμωμένους καρπούς σόγιας, μαζί με αλάτι και κότζι, με ρύζι, σιτάρι, φύκια και διάφορα άλλα συστατικά. Ενα πιάτο που συνοδεύει τέλεια tonkatsu ή άλλα τηγανητά ιαπωνικά πιάτα.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
½ λάχανο, τριμμένο όσο πιο λεπτά μπορείτε
Για το ντρέσινγκ:
1 κουταλιά της σούπας ιαπωνική πάστα miso
1 κουταλιά της σούπας σόγια
1 κουταλιά της σούπας ιαπωνικό γλυκό κρασί mirin
χυμό από 1 μεγάλο λάιμ
1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Χτυπάμε τα υλικά του ντρέσινγκ και τα ρίχνουμε μέσα στο ψιλοκομμένο λάχανο. Διατηρήστε το στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο να σερβίρετε μαζί με tonkatsu (παναρισμένο τηγανητό χοιρινό) ή άλλα ιαπωνικά πιάτα.
Καλή όρεξη!