Σούπερ γρήγορο ινδικό ρύζι: Μια συνταγή της ινδικής κουζίνας, που θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικά πολύ εύκολα και σε χρόνο μηδέν ένα καταπληκτικό συνοδευτικό. Με χαμηλά λιπαρά, ευχάριστα πικάντικη γεύση και απίστευτα εύκολη και γρήγορη προετοιμασία, είναι μια εξαιρετική πρόταση για να συνοδεύσετε σχεδόν κάθε βασικό ινδικό – και όχι μόνο – πιάτο. Απολαύστε το!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
200 γραμμάρια ρύζι μπασμάτι
1 κουταλιά της σούπας garam masala
1 συσκευασία (100 γραμμάρια) μπιζέλια, ξεπαγωμένα
50 γραμμάρια καβουρδισμένα αμύγδαλα, σε νιφάδες
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Μαγειρέψτε το ρύζι ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Στραγγίστε το ρύζι και βάλτε το στο τηγάνι, ρίξτε το garam masala και μαγειρέψτε για 1 λεπτό σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τον αρακά, τις νιφάδες αμύγδαλου και αλατοπιπερώστε κατά τις προτιμήσεις σας. Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά ακόμα και μετά σερβίρετε.
Καλή όρεξη!