Μια καταπληκτική συνταγή της αγγλικής κουζίνας, για να ετοιμάσετε εύκολα χοιρινές μπριζόλες με τυρί και κρεμμύδι. Ενα νόστιμο και απολαυστικό πιάτο με ψητό χοιρινό κρέας με καραμελωμένα κρεμμύδια, λιωμένο τυρί cheshire και από πάνω λίγη μουστάρδα και θυμάρι. Ενα γεύμα απλό και πεντανόστιμο, που μπορείτε εύκολα να το ετοιμάσετε και να το απολαύσετε!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
4 χοιρινές μπριζόλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μουστάρδα
4 κουταλιές της σούπας καραμελωμένα κρεμμύδια, από βάζο
50 γραμμάρια λευκό σκληρό τυρί cheshire, τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία, στη συνέχεια τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα ταψί, τις αλείφουμε με λάδι και τις αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 6 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, απλώστε λίγη μουστάρδα στη μία πλευρά κάθε μπριζόλας και στη κατόπιν προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδια. Ανακατέψτε το τυρί και το θυμάρι, πασπαλίστε τα πάνω από τις μπριζόλες και στη συνέχεια ψήνετε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν. Σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!