Δοκιμάστε αυτή την ινδική συνταγή για να φτιάξετε ομελέτα ινδικού στιλ. Είναι ένα απλό πιάτο που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Το τυρί τσένταρ και η κρέμα του δίνουν την πολύ ωραία υφή του, ενώ η σκόνη κάρυ και το κύμινο δίνουν τον ασιατικό τόνο στη γεύση του. Είναι ιδανικό για πρωινό ή brunch.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
2 μέτρια αυγά
½ φλιτζάνι βαριά κρέμα
¼ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
¼ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κάρυ
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο (προαιρετικά)
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα μαζί σε ένα μπολ. Προσθέστε το σκόρδο, το τυρί Cheddar, τη σκόνη κάρυ και το κύμινο στο μείγμα των αυγών.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε και ανακατέψτε το μείγμα των αυγών στο καυτό λάδι μέχρι να δέσουν και να ομογενοποιηθούν τα αυγά, περίπου για 5 λεπτά.
Καλή όρεξη!