Αμερικάνικη Κουζίνα

Ψητό κατσαρόλας Μισισίπι

Ψητό κατσαρόλας Μισισίπι

Μια απίστευτη λιχουδιά απευθείας από την αμερικάνικη κουζίνα που θα λατρέψετε! Πάρτε το χρόνο σας και μαγειρέψτε την αργά και σε χαμηλή φωτιά. Συνοδεύστε με κόκκινο κρασί

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 τσοκ ψητό
340 γραμμάρια πιπεροντσίνι / καυτερές πιπεριές
340 γραμμάρια χυμό πιπεροντσίνι
1 πακέτο μείγμα σάλτσας
1 συσκευασία σάλτσα με βουτυρόγαλα (όπως το Hidden Valley®)
αλάτι για γεύση
μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση συνταγής:

Βήμα 1
Συνδυάστε το ψητό τσοκ, το πιπεροντσίνι, το χυμό πιπεροντσίνι, το μείγμα σάλτσας, το dressing με βουτυρόγαλα, το αλάτι και το πιπέρι σε μια χύτρα. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει το ψητό, για περίπου 6 έως 8 ώρες. (Ναι, είναι πολύ σημαντικό να μαγειρευτεί αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία)

Βήμα 2
Σβήστε τη φωτιά και βγάλτε το τσοκ με 2 πιρούνες. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για να διατηρηθεί ζεστό.

Καλή όρεξη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *