Ελληνική ομελέτα. Αυτό το αγαπημένο κλασικό ελληνικό πιάτο προσθέτει επιπλέον απόλαυση σε ένα απλό, τυπικό πρωινό. Δεν χρειάζεται να ρίξετε πολύ αλάτι, αφού η φέτα είναι πολύ αλμυρή. Απολαύστε την!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού νερό
½ φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση της συνταγής:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά και το νερό και μετά τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέστε τη φέτα και τηγανίστε τα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αλατοπιπερώνουμε.
Κλαή όρεξη!