Vegan Κουζίνα, Ινδική Κουζίνα

Ινδικά λαχανικά με κάρι σε slow cooker

Ινδικά λαχανικά με κάρι σε slow cooker

Μια ιδιαίτερη ινδική συνταγή, για ένα vegan πιάτο λαχανικών, μαγειρεμένα σε χαμηλή φωτιά για πολλή ώρα. Αυτή η υπέροχα αρωματική χορτοφαγική συνταγή με κάρυ γίνεται εύκολα χωρίς μεγάλη προετοιμασία και είναι ιδανική για ένα βραδινό γεύμα. Δοκιμάστε την και απολαύστε την!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 κουνουπίδι, ψιλοκομμένο
1 ½ φλιτζάνι αρακά
3 πατάτες, ψιλοκομμένες
3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι νερό
1 ½ κουταλάκι του γλυκο τριμμένο κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ
¾ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμάς
½ κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη

Εκτέλεση της συνταγής:

Βήμα 1
Βάλτε το κουνουπίδι, τον αρακά, τις πατάτες, τις ντομάτες, το νερό, το κύμινο, τη σκόνη κάρυ, τον κουρκουμά και τη σκόνη τσίλι σε ένα slow cooker.

Βήμα 2
Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 5 έως 6 ώρες.

Καλή όρεξη!