Μια ελληνική συνταγή για να χρησιμοποιήστε το κρέας που περισσεύει από το ψητό της Κυριακής και να κάνετε μπαγκέτα σάντουιτς με αρνάκι. Μια έξυπνη και πρακτική λύση, αν θέλετε να αξιοποιήσετε περισσεύματα ψητού κρέατος από προηγούμενα γεύματα, για να κάνετε πολύ γρήγορα ένα νόστιμο και χορταστικό σάντουιτς. Δοκιμάστε το!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 μικρή μπαγκέτα, κομμένη κατά μήκος
ελαιόλαδο και ξύδι από κόκκινο κρασί
1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη
αρνίσιο κρέας, που περίσσεψε από προηγούμενο φαγητό
λίγες φέτες κόκκινη πιπεριά και κόκκινο ή λευκό κρεμμύδι
ψιλοκομμένο μαρούλι
3 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα τριμμένη
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Ραντίζουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας με λίγο ελαιόλαδο, ξύδι, ρίγανη και λίγο καρύκευμα. Στρώνουμε το αρνί, τη σαλάτα και τη φέτα και μετά τυλίγουμε σφιχτά σε μεμβράνη.
Καλή όρεξη!