Ένα βίγκαν σάντουιτς με με αβοκάντο, αμύγδαλα και μανιτάρια, απευθείας από την κουζίνα της Καλιφόρνιας! Για όσους προτιμούν τη χορτοφαγική διατροφή, αυτή η συνταγή είναι ιδανική!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
4 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως, ελαφρώς φρυγανισμένο
1 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
⅓ φλιτζάνι καβουρδισμένα αμύγδαλα σε φέτες
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
4 φέτες τυρί
Εκτέλεση συνταγής:
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Βήμα 2
Απλώστε το φρυγανισμένο ψωμί σε ένα ταψί. Γεμίστε κάθε φέτα ψωμιού με το 1/4 του αβοκάντο, τα μανιτάρια, τα αμύγδαλα και τις φέτες ντομάτας. Συμπληρώστε το καθένα με μια φέτα τυρί. Προσοχή: δεν “καπακώνουμε” με άλλη φέτα ψωμί! Τα αφήνουμε ανοιχτά.
Βήμα 3
Ψήνετε τα σάντουιτς μέχρι να λιώσει το τυρί, για περίπου 2 λεπτά. Σερβίρετε τα σάντουιτς ζεστά.
Καλή όρεξη!