Με αυτή την απλή συνταγή της ιταλικής κουζίνας, θα μαγειρέψετε ένα υγιεινό συνοδευτικό πιάτο με ιταλικά φασόλια. Ενα πιάτο που δίνει μια μεσογειακή γεύση στο κύριο πιάτο σας και που μπορείτε να το μαγειρέψετε οποιαδήποτε ώρα, εύκολα και γρήγορα. Συνδυάζεται τέλεια με ψητό κοτόπουλο ή μπριζόλες. Δοκιμάστε το και απολαύστε το!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κονσέρβα (400 γραμμάρια) ψιλοκομμένη ντομάτα
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
2 κονσέρβες (x 400 γραμμάρια) φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 μικρό ματσάκι βασιλικός, ψιλοκομμένος
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μέτρια κατσαρόλα. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1 λεπτό και μετά προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και λίγο καρύκευμα. Ρίξτε μέσα τα φασόλια και λίγο νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!