Μια βραζιλιάνικη συνταγή, με περουβιανή προέλευση, για να ετοιμάσετε μια κρεμώδη καυτερή πράσινη σάλτσα Aji. Ένα βραζιλιάνικο ντιπ με βάση τη μαγιονέζα με κόλιανδρο, πιπεριές χαλαπένιο, φρέσκα κρεμμυδάκια, σκόρδο και κύμινο. Ετοιμάστε το σε ένα λεπτό το και σερβίρετέ το σε μπάρμπεκιου. Συνδυάζεται πολύ καλά με ψητά λαχανικά, κοτόπουλο ή ψωμί. Δοκιμάστε το και απολαύστε το με το γεύμα σας!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 μικρό ματσάκι κόλιανδρο
2 πιπεριές χαλαπένιο ή πράσινα τσίλι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
χυμός από 1 λάιμ
1 πρέζα κύμινο
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ ή στο μούλτι και ανακατέψτε να γίνουν μια σάλτσα. Προσθέστε καρυκεύματα και μετά αδειάστε σε ένα μπολ σερβιρίσματος.
Καλή όρεξη!