Δείτε αυτή την συνταγή της γερμανικής κουζίνας για να μαγειρέψετε γερμανικό λάχανο με λουκάνικο kielbasa, ένα πιάτο που παραδοσιακά σερβίρεται στο διάσημο Octoberfest. Μια λαχταριστή λιχουδιά, με την χαρακτηριστική γεύση και άρωμα του λουκάνικου, που είναι τόσο απλή στην παρασκευή της και τόσο νόστιμη! Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιασθείτε!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
1 κεφάλι λάχανο σαβαγιάρ, τριμμένο
1 κουτί (420 γραμμάρια) πατάτες, κομμένες σε φέτες
700 γραμμάρια λουκάνικο kielbasa
3 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
½ φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Σοτάρουμε τη μαργαρίνη και τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Βήμα 2
Βάλτε το λάχανο και τις πατάτες στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί το λάχανο. Βάζουμε στο τηγάνι το λουκάνικο κιελμπάσα, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Μαγειρέψτε το kielbasa σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να ψηθεί. Ρίχνουμε το νερό στο τηγάνι, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε άλλα 10 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!