Σάλτσα τσιμιτσούρι: Δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή της αμερικάνικης κουζίνας για τσιμιτσούρι, μια άψητη σάλτσα, πολύ διαδεδομένη στην Αμερική. Μπορείτε να την ετοιμάσετε πολύ εύκολα και γρήγορα. Είναι μια σάλτσα, που συχνά χρησιμοποιείται ως μαρινάδα για μπριζόλες και άλλα ψητά κρέατα, ακόμη και για ψάρια, στα οποία δίνει μια ιδιαίτερη και χαρακτηριστική νοστιμιά.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 μικρό ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 μικρό μάτσο μαϊντανό πλατύφυλλο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες
1 μικρό γλυκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσινο τσίλι (ή κόκκινο τσίλι), ξεσποριασμένο και ψιλοκομμένο
5 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί (ή λευκό, αν προτιμάτε)
Εκτέλεση της συνταγής:
Βήμα 1
Βάλτε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το τσίλι σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Ρίξτε το λάδι και το ξύδι μαζί με μια πρέζα αλάτι και ανακατέψτε. Σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!