Το βίγκαν κέικ με ανανά και μέντα έχει μια μοναδική γεύση! Τα περισσότερα κέικ κούπας παρασκευάζονται με σοκολάτα – αυτή η τροπική vegan κέικ κούπα φτιαγμένη με φρέσκο ανανά, μπανάνα, κρέμα καρύδας και μέντα. Χωρίς σοκολάτα! Ένα εξαιρετικό γλυκό για εσάς και τους καλεσμένους σας. Αυτή η μοναδική γεύση θα σας ξετρελάνει! Δοκιμάστε την!
Υλικά που θα χρειαστείτε
2 φέτες φρέσκο ανανά
1 ώριμη μπανάνα
2 κουταλιές της σούπας κρέμα καρύδας
1 κουταλιά της σούπας βρώμη
¼ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 φύλλα φρέσκια μέντα
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους chia
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους παπαρούνας
Εκτέλεση συνταγής
Βήμα 1
Συνδυάστε τον ανανά, την μπανάνα, την κρέμα καρύδας, τη βρώμη, τη βρώμη ταχείας μαγειρικής, τη σκόνη ψησίματος, τη μέντα, τους σπόρους chia και τους σπόρους παπαρούνας σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε σε 2 κούπες.
Βήμα 2
Βάλτε το στον φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλότερη ρύθμιση έως ότου τα κέικ κούπας έχουν ψηθεό καλά, περίπου 3 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει λίγα λεπτά πριν το σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Ψήσιμο/μαγείρεμα: 3 λεπτά
Μερίδες: 2
Αν σας άρεσε αυτή η βίγκαν συνταγή, τότε σίγουρα θέλετε να δοκιμάσετε τη συνταγή για βραζιλιάνικη βινεγκρέτ ντοματοσαλάτα