Ινδική Κουζίνα

Ομελέτα Ινδικού στιλ

Ομελέτα Ινδικού στιλ

Δοκιμάστε αυτή την ινδική συνταγή για να φτιάξετε ομελέτα ινδικού στιλ. Είναι ένα απλό πιάτο που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Το τυρί τσένταρ και η κρέμα του δίνουν την πολύ ωραία υφή του, ενώ η σκόνη κάρυ και το κύμινο δίνουν τον ασιατικό τόνο στη γεύση του. Είναι ιδανικό για πρωινό ή brunch.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
2 μέτρια αυγά
½ φλιτζάνι βαριά κρέμα
¼ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
¼ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κάρυ
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο (προαιρετικά)

Εκτέλεση της συνταγής:

Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Βήμα 2
Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα μαζί σε ένα μπολ. Προσθέστε το σκόρδο, το τυρί Cheddar, τη σκόνη κάρυ και το κύμινο στο μείγμα των αυγών.

Βήμα 3
Μαγειρέψτε και ανακατέψτε το μείγμα των αυγών στο καυτό λάδι μέχρι να δέσουν και να ομογενοποιηθούν τα αυγά, περίπου για 5 λεπτά.

Καλή όρεξη!