Γαλλική Κουζίνα

Καναπεδάκια μπλίνι με ψητό μοσχάρι, κρεμ φρες και πίκλες

Καναπεδάκια μπλίνι με ψητό μοσχάρι, κρεμ φρες και πίκλες

Τα μπλίνι είναι μια ρωσική τηγανίτα που παρασκευάζεται παραδοσιακά από αλεύρι φαγόπυρου ή από σιτάρι και σερβίρεται με βούτυρο, χαβιάρι και άλλες γαρνιτούρες. Φτιάξτε με αυτή τη γαλλική συνταγή υπέροχα καναπεδάκια σε μέγεθος μπουκιάς με ψητό μοσχάρι, κρεμ φρες και πίκλες για να τα κεράσετε στο επόμενο πάρτι σας – μόλις πέντε υλικά και έτοιμα σε 15 λεπτά. Θα εντυπωσιάσουν σίγουρα τους καλεσμένους σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

1 συσκευασία με 36 καναπεδάκια μπλίνι
4 κουταλιές της σούπας κρεμ φρες
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ολικής αλέσεως
75 g κρύο ψητό μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε λεπτές φέτες και μετά σε λωρίδες
8 πίκλες, κομμένες σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση της συνταγής:

ΒΗΜΑ 1

Ζεσταίνουμε τα μπλίνι ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε μαζί την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα και τα ρίχνουμε με ένα κουτάλι πάνω στα μπλίνι. Απλώνουμε από πάνω προσεκτικά το μοσχάρι και προσθέτουμε τις πίκλες. Τοποθετήστε τα μπλίνι σε μια πιατέλα, τρίψτε πάνω από λίγο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.

Καλή όρεξη!